ACO Slovenija

Upravljanje in zaščita padavinskih voda

Globalne podnebne spremembe povzročajo ekstremne vremenske razmere, kot so suša in neurje. V povezavi s pospešeno urbanizacijo, ki naj bi se do leta 2050 podvojila, podnebne spremembe postavljajo mestne kanalizacijske sisteme pred nove izzive. Zato je potrebno industrijske in komercialne projekte skrbno analizirati s povečanjem zmogljivosti upravljanja s površinskimi vodami (sprejemanje, odvajanje, čiščenje in ponovna uporaba vodnih virov).  S tem zmanjšamo tveganja za življenje in zdravje ljudi, varnost njihovega premoženja in ekosistema.
Več o tem...

Ne glede na to, kaj sledi.

Vreme je postalo nepredvidljivo. ACO s svojimi inovativnimi Passavant Spin požiralniki iz litega železa predstavlja rešitev za prihodnost, za varno in moderno arhitekturo.

Več o tem

ACO Slot kanalete

Odvodnavanje bazenov, wellnessa, teras

Več o tem

ACO Solutions for Hotels and Resorts

Soustvarjamo prepoznavne hotele širom sveta.

Več o tem

Infrastrukturne rešitve

Soustvarjamo moderne avtoceste, predore in premostitvene objekte.
Več o tem

ACO. creating the future of drainage

Snujemo rešitve za okoljske izzive prihodnosti

Globalni izzivi, kot so podnebne spremembe in urbanizacija zahtevajo vedno bolj zapletene in kompleksne koncepte odvodnjavanja. Podjetje ACO razvija intelegentne sistemske rešitve, ki imajo obojestranski namen: ščititi ljudi pred vodo in varovati vodo pred ljudmi.

Na tržišče gledamo skozi oči svojih strank, zato lahko prepoznamo njihove potrebe in predlagamo rešitve, ki bodo zadovoljile njihove potrebe. Smo vodilno podjetje na trgu, ki ga odlikujeta mednarodno strokovno znanje in hkrati celovit lokalni pristop.

 

 

 

TOP