ACO higienske talne kanalete iz nerjavečega jekla

 

ACO kanalete iz nerjavečega jekla se vgrajujejo na najrazličnejših področjih, še posebej tam, kjer so v ospredju visoke higienske zahteve, trajnost in kvaliteta proizvoda.

 

Izdelujemo jih v večih izvedbah ter se v glavnem razlikujejo po kapaciteti pretoka, designu pokrivne rešetke ter velikosti in poziciji iztoka. Tudi zaključni tlak ter sestava tal z debelino posameznih slojev in potreba po več nivojskem odvodnjavanju imajo pomembno vlogo pri izbiri ustrezne kanalete iz nerjavečega jekla.

 

HygieneFirst je filozofija, ki nas vodi in ščiti naše stranke. To je naša brezpogojna zavezanost k popolnoma higienski zasnovi proizvodov. Za nas je higiena na prvem mestu.

 

Več o naših proizvodih za profesionalno kuhinjo: ACO-Kitchendrainage
Morda vas zanimajo tudi talni požiralniki iz nerjavečega jekla

 

 

5 vzrokov za HygieneFirst:

 

Zakaj je higiena na prvem mestu?

 

Zakaj je odvodnjavanje tako pomembno?

Talna korita

Talna korita se uporabljajo predvsem v komercialnih kuhinjah in v živilski industriji. S pravilno postavitvijo poskrbimo za učinkovito odvodnjavanje in zmanjšamo tveganja vsled mokrih in onesnaženih tal.

ACO talna korita iz nerjavečega jekla

Talne kanalete

Profesionalne kuhinje, bolnišnice in prostori za dezinfekcijo so tipična področja uporabe talnih kanalet. Še posebej so primerne tam, kjer so talni požiralniki premajhni in talna korita dimenzijsko neprimerna.

 

ACO talne kanalete iz nerjavečega jekla

Kanalete z rego

Kanalete z rego so posebna izvedba kanalet za odvodnjavanje tal. Uporabljajo se povsod, kjer se pričakujejo manjše količine odpadnih vod. Razdelan sistem posameznih elementov omogoča izvedbo razvejanega sistema odvodnjavanja.

 

ACO kanalete z rego iz nerjavečega jekla