Program ACO ShowerDrain E ponuja največjo izbiro design pokrivnih rešetk iz nerjavečega jekla in stekla. Ne glede na to, ali bo kanaleta vgrajena ob pršni steni, pri vhodu v tuš ali ob steni, bo vedno v središču pozornosti.

ACO ShowerDrain E

Lastnosti:

  • Standardne dimenzije 700, 800, 900, 1000 in 1200 mm
  • Po naročilu tudi v posebnih dimenzijah po želji kupca
  • Različne kombinacije integriranih prirobnic omogočajo varno vgradnjo, ne glede na to kje nameravamo kanaleto vgraditi
  • Program je v opuščanju, nadomešča ga E+

Prirobnice

Integrirane prirobnice omogočajo popolnoma varno vodotesno vgradnjo kanalete za tuš. Standardna izvedba je peskana horizontalna (talna) obodna prirobnica za boljši stik med zaključnim tlakom in kanaleto.

Na voljo pa so tudi izvedbe z različnimi kombinacijami vertikalnih (zidnih) prirobnic, za vgradnjo ob zid, med stenami itd.

Pretoki

Izbira odvodnavanja iz tuša je odvisna tudi od velikosti odvodnih cevi hišne kanalizacije na katero bo priklopljen požiralnik ali kanaleta v tušu in od vrste armature oz. glave za tuširanje.

Pomemben je podatek, da ima okoli 70% baterij za tuširanje na našem trgu maksimalni pretok manjši od 0,3 l/s. SIST EN 1253-1 definira tudi minimalno dimenzijo cevi za hišno kanalizacijo na DN 50, ki pa ima pretok 0,8 l/s.

Prenos hrupa

ACO Showerdrain kanalete so preizkušene po DIN 410 in SIA 181, z namenom ugotoviti nivo prenosa udarnega zvoka.

Testiranja so bila opravljena na inštitutu za gradbeno fiziko Fraunhofer, akreditiranega s strani DAP. Nivo prenosa hrupa na tla ob udarcu vode je bil izmerjen na 27 Db(A), kar je še pod mejo dovoljenih 30 Db(A). S tem je dovoljena vgradnja v hotelske objekte, poročilo o preizkusu posredujemo na zahtevo.

Online konfigurator

Preiskusite ACO online konfigurator za ShowerDrain E in izberite design pokrivne rešetke, ki vam odgovarja. Na izbiro imate pokrivne rešetke iz nerjavečega jekla, pokrivne rešetke za zapolnitev s keramiko in steklene pokrivne rešetke.

Polega tega lahko tudi preverite kako ugodno doživetje vam v prostoru za tuširanje nudi ACO Lightline PRO svetlobni element.

Preizkusi Online konfigurator

Rešetke iz nerjavečega jekla

Pokrivne rešetke

Pokrivne rešetke iz stekla

ACO ShowerDrain E - izvleček cenika 2019pdf
ACO ShowerDrain E vgradnjapdf
ACO ShowerDrain E vgradnjawmv
SPA Perla Nova Goricapdf
Pomona turizem na kmetijipdf
TOP