POGOJI UPORABE

Varnost

Poskrbeli smo, da je brskanje po spletnih straneh www.aco.si popolnoma varno. Vsi zaupni podatki, ki se prenašajo preko spleta so ustrezno shranjeni, zato jih tretje osebe ne morejo prebrati.

Spletna stran www.aco.si ne uporablja kontaktnih obrazcev za pošiljanje osebnih podatkov (prijava na e-novice, kontaktni obrazci, nagradne igre), zato ne uporabljamo 128-bitnega kodirnega ključa in tehnologije SSL (Secure Socket Layer). V primeru, da bomo v kateri storitvi zahtevali vpis osebnih podatkov, bomo zagotovili SSL cerifikat za maksimalno varnost.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno originalno programsko opremo (posodobljeno protivirusno zaščito) svojega računalnika.

Varovanje osebnih podatkov

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta ali socialnih skupin v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani izključno s strani podjetja ACO, gradbeni elementi, zastopanje d.o.o. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb. Podrobneje o zasebnosti lahko preberete na strani Zasebnost.

Odjava od e-novic

Odjava iz seznama prejemnikov e-novic je možna kadarkoli na naslednji povezavi. V razdelek "Odjava" vpišite vaš e-naslov, s klikom na gumb "odjava" pa to tudi potrdite. Odjavite se lahko tudi s klikom na odjavno povezavo v katerihkoli od prejetih e-Novic. Zaradi specifičnosti poslovnega procesa in tehničnih omejitev je mogoče, da boste v 15 dneh od datuma vaše odjave še prejeli našo e-pošto, v primeru, da je bila e-pošta že poslana oziroma v fazi pošiljanja. V tem primeru se vam opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.

Brisanje prijave na e-novice

Če želite brisati osebne podatke, katere hranimo za pošiljanje e-novic, nam to sporočite na elektronski naslov info@aco.si. Zahtevek za brisanje prijave mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim ste se prijavili na e-novice ali pa morate navesti elektronski naslov, ki ga odjavljate. V roku 15 dni od prejema vaše zahteve za brisanje prijave, bomo zbrisali vaše osebne podatke in vas o tem tudi obvestili.

Odveza odgovornosti

Vsebino, objavljeno na straneh www.aco.si je dovoljeno uporabljati in reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer pa je potrebno ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. ACO, gradbeni elementi, zastopanje d.o.o. zagotavlja kar najbolj ažurno in natančno vsebino svojih spletnih strani, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni ažurnosti in/ali natančnosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

ACO, gradbeni elementi, zastopanje d.o.o. ali katerakoli izmed drugih pravnih ali fizičnih oseb, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi www.aco.si, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh www.aco.si ali za kakršnekoli tehnične napake. Prizadevamo si priskrbeti ustrezne slike za vse izdelke na www.aco.si. V primeru morebitnih razlik med barvnimi odkloni in dejanskimi izdelki, to ne vpliva na lastnost izdelka. Dopuščamo možnosti za nepravilnosti podatkov, slikovnega, tekstovnega, zvočnega in video materiala na www.aco.si. Za podrobnejše opise in informacije se lahko obrnete na nas.

ACO, gradbeni elementi, zastopanje d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb pogojev poslovanja na www.aco.si kadarkoli, kakorkoli in brez predhodnega opozorila.

Pritožbe in spori

ACO, gradbeni elementi, zastopanje d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in zagotavlja učinkovito obravnavo pritožb na vseh prodajnih mestih. V primeru težav nas pokličite na telefonsko številko (0)3 817 18 80 , pošljite elektronsko sporočilo na info@aco.si ali nam pišite na naslov ACO, gradbeni elementi, zastopanje d.o.o., Obrtniška 9, SI-3240 Šmarje pri Jelšah.
Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Družba ACO, gradbeni elementi, zastopanje d.o.o. nima izbranega pristojnega izvajalca za reševanje potrošnikih sporov.

TOP