Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Veliko število kopalnic, profesionalna kuhinja in spa območja - vse pod eno streho. Zaradi tega spadajo hoteli med najzahtevnejše projekte kar se tiče odvodnjavanja. Če k temu dodamo še visoke varnostne zahteve, skrb za udobje gostov in estetska merila – potrebujejo vlagatelji in arhitekti strokovno podporo in mednarodne izkušnje pri načrtovanju celovitega sistema odvodnjavanja z brezkompromisno funkcionalnostjo.

ACO rešitve za hotele in letovišča

ACO ima dolgoletne mednarodne izkušnje s sistemskimi rešitvami za hotele. Naš obsežen portfelj izdelkov in storitev omogoča aplikacije na naslednjih področjih:

Streha, terasa in fasada

Streha, fasada in terasa so mejne površine objekta. Njihova zasnova je zelo pomemben del celotne zgradbe. Napake pri načrtovanju odvodnjavanja lahko v skrajnih primerih privedejo do poškodb celotne zgradbe…

Več o tem ...

Vhod in lobi

Za prvi vtis ni druge priložnosti. Vhodno območje hotela je uvertura v celotno hotelsko doživetje. To je, običajno, najbolj obremenjen prostor stavbe, kjer so še posebej pomembna estetika in preprosto vzdrževanje …

Več o tem ...

Kopalnica

Zasnova moderne kopalnice vključuje kombinacijo estetskih in funkcionalnih izzivov. Kopalnica je prostor v hotelu, kjer so bistvene zahteve po udobju, varnosti in dizajnu ključne za celostno hotelsko doživetje.

Več o tem ...

Bazen in wellness območje

Bazen in wellness območja zahtevajo posebno pozornost do vsakega detajla, saj so za goste zelo pogosto najbolj značilen del hotela. Poleg prefinjenega dizajna in estetike, ki prispevata k občutku sprostitve, je treba posebno pozornost nameniti varnosti in higieni.

Več o tem ...

Kuhinja

Profesionalne kuhinje so zelo obremenjeno okolje z mokrimi in mastnimi talnimi površinami, s strogimi zahtevami po higieni, varnosti in vzdrževanju.

Več o tem ...

Klet

Sodobni inovativni sistemi ponujajo popolnoma novo dimenzijo kletnih prostorov. Svež zrak, naravna svetloba in zaščita pred poplavljanjem ali vlago, dajejo različne možnosti za uporabo kletnih prostorov.

Več o tem ...

Parkirišče

Parkirni prostori so običajno sestavni del vsakega hotela. So odločilni dejavnik za splošno funkcionalnost objekta, kar ugodno vpliva tudi na delovne aktivnosti osebja in udobje gostov.

Več o tem ...

Okolica

Načrtovanje zelenih površin in okolice je zelo pomemben sestavni del moderne arhitekture, in je ključnega pomena ne samo za estetski videz objekta ampak tudi za udobje in dobro počutje tako domačinov kot gostov.

Več o tem ...


Video

Video ACO Solutions for Hotels and Resorts na zanimiv način prikazuje naše rešitve in služi kot inspiracija ali pomoč pri projektiranju hotelov in letovišč saj nudi številne zamisli za načrtovanje prepoznavnih hotelskih objektov.

Book

Digitalna verzija knjige ACO Solutions for Hotels and Resorts je ekskluzivna izdaja v angleškem jeziku, kjer boste našli rešitve za različna območja hotela, spoznali trende v oblikovanju in si ogledali navdihujoče primere širom sveta.

Kontakt

Vaš kontakt za strokovno tehnično pomoč med projektiranjem sistema za odvodnjavanje v hotelu.

Direktor:
Ferdo Možič
M: 041 667 906
T: (03) 817 18 86
E: ferdo.mozic@aco.si

Referenčni objekti