Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.
Infrastrukturne rešitve

Cestna infrastruktura

Infrastrukturni projekti predstavljajo strokovnjakom izziv zaradi njihovega obsega in hkrati zaradi visokih zahtev glede varnosti, funkcionalnosti, trajnosti in skrbi za okolje.

ACO, vodilno podjetje na trgu z večletnimi mednarodnimi izkušnjami, ponuja inovativne in napredne rešitve za upravljanje površinskih voda z avtocest, tunelov, mostov in cest. Visoka kakovost izdelkov in strokovno znanje podpira načrtovanje in izgradnjo infrastrukturnih projektov z zagotovljeno varnostjo in funkcionalnostjo v skladu z evropskimi standardi.

ACO. we care for water

Footer

TOP

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si