Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO je razvil nekaj proizvodov, ki poleg učinkovitega odvodnjavanja nudijo tudi svetlobne efekte, v obliki polne linije ali kot svetlobne točke integrirane v pokrivno rešetke kanalete za odvodnjavanje.

Poleg tega domiselni koncepti načrtovanja in oblikovanja posameznih rešetk v skladu z individualnimi željami, dajejo vsakemu posamičnemu projektu njegovo nezamenljivost.

ACO Design & Light

Z željo po individualnih rešitvah v krajinski arhitekturi, vam za linijsko odvodnjavanje ponujamo preprosto rešitev: ACO Freestyle litoželezne pokrivne rešetke – vi jih oblikujete, mi poskrbimo za detajle in vam dostavimo končni izdelek.

Edinstvenost izhaja iz vašega individualnega načrtovanja videza površin. Variabilna proizvodnja vam omogoča širok spekter možnosti oblikovanja individualnih idej, ki jih lahko prenesete na rešetke in s tem sooblikujete celostno podobo okolice.

ACO Freestyle

Z ACO Freestyle litoželeznimi pokrivnimi rešetkami lahko načrtujemo nezamenljive in edinstvene rešitve pri odvodnjavanju in oblikovanju najrazličnejših povoznih utrjenih površin.

ACO Eyeleds ponuja s kompozitno pokrivno rešetko in vgrajenimi LED svetilkami prav tako v modri ali beli barvi pa za uporabo pri zasebni gradnji.

ACO Lightpoint

Litoželezne pokrivne rešetke z ACO Lightpoint v beli ali modri barvi so namenjene za vgradnjo v področja z večjimi obremenitvami

ACO Sideline

ACO Sideline skozi variabilne svetlobne efekte arhitektu ponuja skoraj neomejene možnosti igre ritma in barve. Sistem ACO Sideline združuje ACO kanalete za odvodnjavanje z rego in LED osvetlitveno tehnologijo podjetja INSTA.

ACO N22_05 Design&svetlobapdf
ACO Freestyle brošurapdf
ACO Design&Light prospektpdf