Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Monoblock

Je edinstven, z drugimi linijskimi požiralniki težko primerljiv proizvod. Najnovejše proizvodne metode omogočajo izdelavo celotnega linijskega požiralnika iz enega kosa in enega materiala. ACO Monoblock (kanaleta in rešetka) je izdelan iz enega kosa polimernega betona, brez nepotrebnih dodatnih elementov Vsestranska uporabnost zaradi enodelne konstrukcije.

Edinstvena monolitna konstrukcija kanalete zagotavlja najvišjo varnost in funkcionalnost pri vseh področjih odvodnjavanja prometnih površin, tudi pri vzdolžnem in prečnem odvodnjavanju hitrih cest in avtocest do največjih obremenitev razreda F900 kN po SIST EN 1433.

Monoblock je idealna alternativa klasičnim rešitvam. Velik vtočni presek rešetke in “V” hidravlični prerez kanalete zagotavljata učinkovito odvodnjavanje padavinskih vod.

Enostaven in pregleden sistem elementov omogoča hitro in stroškovno ugodno izvedbo odvodnjavanja. Linijski požiralniki so dobavljivi v antracit črni ali v naravni barvi polimernega betona.

Monoblock PD je sistem monolitnih linijskih požiralnikov, ki zagotavlja nizke stroške investicije, dolgo življenjsko dobo in varno odvajanje površinskih voda za široko paleto aplikacij.

Monoblock RD je robusten monolitni sistem za odvodnjavanje idealen za srednje težka in področja s težkimi obremenitvami kot so avtoceste, distribucijskih centri, pristanišča in letališča.

Monoblock T 275 kanaleta in robnik v enem elementu postavlja nova merila pri odvodnjavanju predorov in podvozov. Presek kanalete v obliki črke V zagotavlja visoko hidravlično zmogljivost. Variabilna višina robnika 3 in 7 cm, dolžina 200 cm.