Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Zaposlitev pri podjetju ACO

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. To jedro kompetence dopolnjujejo izdelki za odvodnjavanje v prehrambni industriji, varovanje okolja, krajinsko arhitekturo in opremljanje športnih objektov.

Prisotni smo v več kot 40 državah sveta, s 30 proizvodnimi enotami na štirih kontinentih in več kot 4.000 zaposlenimi. Prepričani smo, da je največji del našega uspeha odvisen prav od predanih, sposobnih in visoko motiviranih sodelavcev. V kolikor morda želite postati del te zgodbe, vas vabimo, da nam pošljete vaš CV na info@aco.si. Če bomo v prihodnosti imeli potrebe po sodelavcih vašega profila, se vam bomo zanesljivo javili.

Prosta delovna mesta


Footer

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si

TOP