Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

BIM - Building Information Modeling

Načrtovanje in realizacija gradbenih projektov je zapleten proces z velikim številom udeležencev iz različnih disciplin. Uspeh gradbenega projekta zahteva stalno koordinacijo in intenzivno izmenjavo informacij in podatkov. Danes ta izmenjava v veliki meri temelji na prenosu tehničnih risb, gradbenih informacij in podrobnih posnetkov. V te procese so lahko vključeni investitorji, vodje projektov, izvajalci, projektanti, arhitekti, različni obrtniki, ponudnik storitev in proizvajalci.

BIM predstavlja digitalno transformacijo gradbeništva, ki se opira na inteligenten, podatkovno bogat model kot osnovo za projektiranje, simulacijo in sodelovanje skozi vse faze projekta. Uporaba BIM-a učinkovito preprečuje nezadosten pretok informacij v gradbenih projektih in preprečuje nesporazume in napake.


ACO Revit podatkovni paketi za nizkogradnjo in visokogradnjo

Podatki Revit so namenjeni kompletni liniji izdelkov v formatu RVT za Autodesk Revit. Podatki se redno posodabljajo in dopolnjujejo.

Footer

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si

TOP