Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Izločevalci maščob igrajo pomembno vlogo pri zaščiti kanalizacijskega omrežja, zato morata njihova gradnja in obratovanje ustrezati ustreznim predpisom. ACO ponuja izločevalce maščob, ki se vgradijo v zemljo in samostoječe izločevalce za namestitev v zgradbah. Poleg te temeljne razlike je pomembno preprosto praznjenje in čiščenje izločevalca kot tudi obseg uporabe izločevalca. ACO proizvodni program izločevalcev nudi optimalno rešitev za vsako uporabo.


Izločevalci maščob – vgradnja v tla

Izdelani so iz armiranega betona, polietilena in poliestra. Zasnovani so tako, da zagotavljajo enostavno vzdrževanje in čiščenje ter velike prihranke pri odstranjevanju nečistoč (hidravlično optimizirana skupna prostornina izločevalca).


Samostoječi izločevalci maščob

Izdelani so iz polietilena in nerjavečega jekla. Da bi se upoštevale vse posebnosti vgradnje izločevalcev v objekt (preprečevanje širjenja neprijetnih vonjav iz izločevalca, otežen dostop pri praznjenju in čiščenju), ti izločevalci ponujajo številne dodatne možnosti, kot so samodejno praznjenje, integriran sistem čiščenja itd. Primerni so za restavracije, poslovne stavbe, hotele in druge turistične objekte.

TOP