Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Za izločevanje kuhinjskih maščob je ACO Passavant razvil lovilce maščob iz železo betona z usedalnikom, ki zadovoljujejo vsem zahtevam po normi SIST EN 1825.

Izločlevalci maščob Lipumax so sestavljeni iz betonskega korita, krovne plošče in litoželeznega pokrova z betonskim polnilom obremenitve B125 ali D400. Dotočni in iztočni deli so iz PE-HD (polietilen visoke gostote). Vsi lovilci maščob imajo možnost priključitve priprave za odvzem vzorca.

Lipumax C

Prednosti:

  • Majhni stroški vgradnje
  • Visoka učinkovitost čiščenja
  • Optimalen dostop za vzdrževanje
  • Hitra vgradnja in montaža

ACO izločevalci maščob prospektpdf

Footer

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si

TOP