Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO je bil vedno vključen tudi v številne projekte na področju varovanja okolja. Tako smo razvili posebne tunelske in ograjne elemente za dvoživke, da bi se uspešno zaščitila populacija pri vsakoletnih selitvah iz njihovih zimskih prebivališč v mrestišča in obratno preko prometnih cest.

ACO PRO

Največji vzrok ogroženosti dvoživk predstavlja sprememba njihovih prebivališč, ki se najpogosteje odvija v spomladanskih in jesenskih mesecih.

V kolikor jim to pot prekrižajo bolj prometne ceste, lahko pride do masovnega pogina produktivnega dela populacije, kar lahko dolgoročno negativno vpliva na številčnost celotne populacije.

Na njihovi poti do vode (jezera, močvirja…), ki lahko traja tudi do deset dni lahko pod kolesi vozil pogine mnogo dvoživk, ki po drugi strani tudi same predstavljajo nevarnost na cesti za vse udeležence v prometu.

Več na:
www.aco-pro.de
www.aco-wildlife.com

Prospekt ACO Wildlife engpdf

Footer

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si

TOP