Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Kopalnice so vse bolj oblikovane v sproščujoč kotiček za nego in sprostitev. Odlagalne površine, umivalnik, kad ali prha vse bolj odražajo osebno noto lastnika kopalnice, ki med opremljanjem izbira dizajnerske rešitve za svojo kopalnico. Z novostjo na tržišču ACO ShowerDrain BlackLine kanaleto sledimo trendu opremljanja kopalnic s keramiko, armaturami, pohištvom in ostalimi dodatki v črni barvi.

NOVO!

ACO ShowerDrain C – Blackline

Prednosti:

 • Kanaleta in pokrivna rešetka prašno lakirana v črni mat barvi (RAL 9004)
 • Komplet kanaleta s pokrivno rešetko Massive
 • Horizontalna prirobnica za tankoslojno hidroizolacijo
 • Kanaleta in pokrivna rešetka iz nerjavečega jekla 1.4301
  Prodajna mreža

  ACO ShowerStep Blackline

  Footer

  O nas

  Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

  Prodajna mreža Več ...

  ACO Worldwide

  Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

  Kontakt

  ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
  Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
  T: 03/ 817 18 80
  F: 03/ 817 18 82
  E: info@aco.si

  TOP