Kuhinja
Profesionalne kuhinje so zelo obremenjeno okolje z mokrimi in mastnimi talnimi površinami, s strogimi zahtevami po higieni, varnosti in vzdrževanju. Odpadne vode lahko vsebujejo maščobe, ki se ne smejo odplakniti v kanalizacijski sistem, saj lahko to povzroči zamašitev cevi. V kombinaciji ti dejavniki vplivajo na varnost hrane, operativne stroške in varnost osebja, zato posebno pozornost namenjamo zmanjšanju teh tveganj.
Varnost hrane
Varnost hrane je lahko resno ogrožena zaradi slabega odvodnjavanja ali čiščenja odplak. ACO rešitve so razvite za učinkovito in varno upravljanje z vodami. Naše sisteme načrtujemo s posebnim poudarkom na zmanjševanju tveganja onesnaževanja.
Upravljanje stroškov
Optimizacija stroškov je glavni dejavnik sodobnega poslovanja. Oprema v kuhinji, vključno z odvodnjavanjem in sistemi za odstranjevanje maščobe, mora zagotavljati nizke stroške vzdrževanja v celotnem obdobju obratovanja. ACO sistemi za odvodnjavanje so razviti tako, da ponujajo enostavno vzdrževanje, s čimer se zmanjšajo s tem povezani stroški, hkrati pa poveča higienska funkcionalnot.