![Kitchen Application](https://www.aco.si/fileadmin/standard/aco_si/documents/domov/hoteli/kuhinja/Kitchen_Application.png?fileVersion=1537953540)
Kuhinja
Profesionalne kuhinje so zelo obremenjeno okolje z mokrimi in mastnimi talnimi površinami, s strogimi zahtevami po higieni, varnosti in vzdrževanju. Odpadne vode lahko vsebujejo maščobe, ki se ne smejo odplakniti v kanalizacijski sistem, saj lahko to povzroči zamašitev cevi. V kombinaciji ti dejavniki vplivajo na varnost hrane, operativne stroške in varnost osebja, zato posebno pozornost namenjamo zmanjšanju teh tveganj.
Varnost hrane
![Kitchen Challenge Food Safety](https://www.aco.si/fileadmin/standard/aco_si/documents/domov/hoteli/kuhinja/Kitchen_challenge_food_safety.png?fileVersion=1537953360)
Varnost hrane je lahko resno ogrožena zaradi slabega odvodnjavanja ali čiščenja odplak. ACO rešitve so razvite za učinkovito in varno upravljanje z vodami. Naše sisteme načrtujemo s posebnim poudarkom na zmanjševanju tveganja onesnaževanja.
Upravljanje stroškov
![Kichen Challenge Cost Control](https://www.aco.si/fileadmin/standard/aco_si/documents/domov/hoteli/kuhinja/Kichen_challenge_cost_control.png?fileVersion=1537953360)
Optimizacija stroškov je glavni dejavnik sodobnega poslovanja. Oprema v kuhinji, vključno z odvodnjavanjem in sistemi za odstranjevanje maščobe, mora zagotavljati nizke stroške vzdrževanja v celotnem obdobju obratovanja. ACO sistemi za odvodnjavanje so razviti tako, da ponujajo enostavno vzdrževanje, s čimer se zmanjšajo s tem povezani stroški, hkrati pa poveča higienska funkcionalnot.