Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Kuhinja

Profesionalne kuhinje so zelo obremenjeno okolje z mokrimi in mastnimi talnimi površinami, s strogimi zahtevami po higieni, varnosti in vzdrževanju. Odpadne vode lahko vsebujejo maščobe, ki se ne smejo odplakniti v kanalizacijski sistem, saj lahko to povzroči zamašitev cevi. V kombinaciji ti dejavniki vplivajo na varnost hrane, operativne stroške in varnost osebja, zato posebno pozornost namenjamo zmanjšanju teh tveganj.

ACO talna korita

  • Korito za odvodnjavanje kuhinjskih tal
  • Protizdrsne elektropolirane rešetke
  • Higienska zasnova
  • Nerjaveče jeklo AISI304 ali AISI316L
  • Možnost izdelave po meri

ACO požiralniki

  • Požiralniki za točkovno odvodnjavanje profesionalnih kuhinj
  • Dimenzije rešetke 200x200 ali 250x250 mm
  • Higienska zasnova
  • Obodno tesnilo
  • Nerjaveče jeklo AISI 304 ali AISI 316L
  • Teleskopsko nastavljiva višina

ACO PIPE

  • Cevi za gravitacijsko, podtlačno ali vakumsko odvodnjavanje
  • Za pritisk do 0,7 bara 2,0 bara
  • Ognjevarne cevi
  • Visoka stabilnost in trajnost ter nizka teža
  • Nerjaveče jeklo AISI 304 ali AISI 316L

ACO zaščita stene

  • Zaščita stene pred poškodbami
  • Preprečuje uhajanje vode v druge predele
  • Zaobljeni dizajn olajša čiščenje in tako ščiti pred kontaminacijo

ACO izločevalci maščob

  • Izločevalci maščob za prostostoječo montažo ali vgradnjo v zemljo
  • Minimalni stroški praznjenja in vzdrževanja

VIDEO: Kuhinja

Videlo Kuhinja  ACO Slovenija

Varnost hrane

Varnost hrane je lahko resno ogrožena zaradi slabega odvodnjavanja ali čiščenja odplak. ACO rešitve so razvite za učinkovito in varno upravljanje z vodami. Naše sisteme načrtujemo s posebnim poudarkom na zmanjševanju tveganja onesnaževanja.

Upravljanje stroškov

Optimizacija stroškov je glavni dejavnik sodobnega poslovanja. Oprema v kuhinji, vključno z odvodnjavanjem in sistemi za odstranjevanje maščobe, mora zagotavljati nizke stroške vzdrževanja v celotnem obdobju obratovanja. ACO sistemi za odvodnjavanje so razviti tako, da ponujajo enostavno vzdrževanje, s čimer se zmanjšajo s tem povezani stroški, hkrati pa poveča higienska funkcionalnot.

Zdravje in varnost

Zmanjšanje tveganja nezgod v delovnem okolju je bistvenega pomena za vsako profesionalno kuhinjo. Sistem za odvodnjavanje, ki omogoča varnost med čiščenjem in praznjenjem, hkrati pa zagotavlja higieno, je bistvenega pomena.


Evropski standardi

  • EN 1672 - Stroji za predelavo hrane
  • EN ISO 14159 - Varnost strojev - Higienske zahteve za načrtovanje strojev
  • EN 1253 - Odtoki v stavbah