Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Točkovni požiralnik ACO MG (z različnimi rešetkami iz nerjavečega jekla) je modularni sistem, ki zagotavlja varno in učinkovito odvodnjavanje kopalniških prostorov.

ACO MG - Točkovni požiralnik

Prednosti sistema:

  • Prirobnica za hidroizolacijo 50 mm zagotavlja zanesljivo povezavo s hidroizolacijo in vodotesnost v prostoru tuša.

  • Nizka gradbena višina (51 mm) vam nudi svobodo oblikovanja in omogoča vgradnjo, tako v primeru prenove kopalnic kot pri novogradnjah. Prav tako je omogočen popoln dostop do odvodnih cevi.

Točkovni požiralniki ACO MG so na voljo z nerjavečimi rešetkami in okvirjem v dimenzijah 105 x 105 mm ali 150 x 150 mm, v okrogli in kvadratni obliki.

Dimenzija: 105 x 105 mm

Dimenzija: 150 x 150 mm.

ACO MG točkovni požiralniki za kopalnico so na voljo z različnimi iztoki - z vodoravnim ali navpičnim iztokom.

ACO. we care for water

Footer

TOP

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si