Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Novi ACO Passavant požiralniki za parkirišča so kompaktni in zaradi naravnih lastnosti litega železa odporni na najbolj ekstremne vremenske pogoje. Širok nabor produktov ustreza trenutnim in prihodnjim zahtevam, zahvaljujoč modularnemu sistemu pa ponuja bogato izbiro rešitev. Skratka: popolni v vsakem detajlu.

ACO Passavant požiralniki za parkirišča

  • Dimenzija iztoka DN70 in DN100
  • Telo požiralnika z ali brez prirobnice
  • Material: lito železo z zaščitnim premazom
  • Negorljivi material razreda A1
  • Rešetke kvadratne ali okrogle oblike
  • Dimenzije rešetke 300x300

ACO Passavant sistemi za odvodnjavanje parkirišč preprečujejo napake pri projektiranju, če so kombinacije elementov napačno izbrane. Preprost nabor izdelkov poenostavlja načrtovanje, hkrati pa ponuja široko paleto rešitev (za večji pogled kliknite na sliko).

Ponujamo vam prilagodljivo načrtovanje ne glede na to kateri tlak izbirate: industrijski tlak, betonske plošče ali liti asfalt. Širina prirobnice izpolnjuje zahteve novega standarda za tesnenje v skladu z DIN 18532 za tesnenje s tekočo plastiko. Okrogla varianta požiralnika dodatno olajša povezavo. Za razliko od plastičnih požiralnikov se lahko ACO Passavant požiralniki za parkirišča vgradijo v asfalt.

ACO Passavant požiralniki za parkirišča in garažepdf

Požiralniki za pakirišča in garažne hišedwg

Požiralniki za pakirišča in garažne hišexlsx

Footer

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si

TOP