Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Pri odvodnjavanju parkirišč razlikujemo med zunanjimi in notranjimi zaprtimi garažnimi konstrukcijami. V obeh primerih pričakujemo več nevšečnosti zaradi vlage in vode. ACO požiralniki za parkirišča lahko zanesljivo in enostavno prenašajo obremenitev meteornih vod in snega, nakopičenih na avtomobilih v zimskem času. Na zelo prometnih nadzemnih parkiriščih in podzemnih garažah (npr. garažne hiše v nakupovalnih središčih ali letališčih), odtoki izpolnjujejo bistveno večje zahteve kot strukturne in mehanske obremenitve v zasebnih stavbah.

Požiralniki za garaže

  • Dimenzija iztoka DN100
  • Telo požiralnika z horizontalnim ali vertikalnim iztokom
  • Material: lito železo z zaščitnim premazom
  • Negorljivi material razreda A1
  • Dimenzije rešetke 200x200 ali 300x300mm

ACO Passavant požiralniki za parkirišča in garažepdf

Požiralniki za pakirišča in garažne hišedwg

Požiralniki za pakirišča in garažne hišexlsx

Footer

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si

TOP