Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Načrtovanje odvodnjavanja sodobnih balkonov in teras zahteva glede na situacije vgradnje, različne uporabne rešitve. Zaradi tega je program odvodnjavanja balkonov in teras modularno zasnovan. Pri tem naj bodo požiralniki osnova za načrtovanje. Glede na model so na voljo z vertikalnim ali horizontalnim iztokom. Glede na izvedbo je možno požiralnike kombinirati z različnimi nastavnimi elementi. Tako se lahko za vsako področje uporabe in strukturo tal najde ustrezna rešitev odvodnjavanja.


Proizvodni program vsebuje samostojne požiralnike, ki so primerni za posamezne terase/ balkone in vrstne požiralnike, ki omogočajo spajanje več balkonov skupaj. Oba tipa požiralnikov se lahko dobavita z zaščitno prirobnico za vgradnjo brez izolacijskih folij ali tlačno prirobnico za vpenjanje izolacijskih folij.

Požiralniki za balkone

Prednosti:

  • Vsi balkonski in terasni požiralniki so narejeni iz nerjavečega jekla, material 1.4301
  • Izjemno nizko toplotno raztezanje materiala omogoča vgradnjo direktno v betonske konstrukcije
  • Požiralniki so proizvedeni in preizkušeni po DIN EN 1253

Požiralniki za balkone in terase H17 katalogpdf
e-katalogweb

ACO. we care for water

Footer

TOP

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si