Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Ljubljana-Brdo, Hotel Four Points by Sheraton

Hotel, ki je na stičišču mesta in neokrnjene narave na Brdu v Ljubljani, znan pa je predvsem po organizaciji poslovnih dogodkov, je letos končal s skoraj 20 milijonov vredno preobrazbo.

Njihov sinonim je Vse na enem mestu, za kar so poskrbeli z dograditvijo novega krila, s katerim so pridobili 122 novih, elegantnih hotelskih sob, notranji bazen s čudovitim razgledom, pokrito in odprto parkirišče, prenovili so restavracijo Robin in bistro A2.

Bogatejši so za več kot 500 m² kongresnih površin, ki zajemajo 3 nove dvorane v spodnjem pritličju ter dve sejni sobi v pritličju. Hotel ima zdaj 13 konferenčnih dvoran, ki sprejmejo 900 udeležencev.

Ponujajo tudi novo poročno lokacijo na novi hotelski zelenici, ki je skoraj v celoti prepredena z ACO travnimi rešetkami, v nadaljevanju pa predstavimo še ostale izdelke, ki so del do podrobnosti premišljenega hotelskega mozaika.

Galerija