Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Celje, Distribucijski center Pivovarna Laško

Odvodnjavanje skladiščnih - močno obremenjenih površin z monolitnimi linijskimi požiralniki.   

Galerija

Odvodnjavanje velikih in obremenjenih manipulativnih površin z ACO Monoblock linijskimi požiralniki omogoča izvedbo enostranskih padcev  površin, kar omogočajo lažjo vožnjo tako tovornih vozil kot viličarjev ter s tem tudi bolj varno natovarjanje in raztovarjanje tovora. Velik vtočni presek rešetke in “V” hidravlični prerez kanalete zagotavljata učinkovito odvodnjavanje velikih količin padavinskih vod.

Prenos reference

ACO. we care for water

Footer

TOP

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si