Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.
Ikea, referenca Aco Slovenija

IKEA, Ljubljana

Ingvar Kamprad, ustanovitelj švedskega podjetja IKEA, je sprva prodajal pisala, denarnice, okvirje za slike, ure in nakit, in je šele kasneje, leta 1953, ustanovil podjetje, ki je začelo prodajati opremo za dom. Danes je IKEA globalno podjetje, ki kupcem zagotavlja ugodne cene, dizajn in udobje.

ACO je z vgradnjo sitema Qmax poskrbel za učinkovito odvodnjavanje zunanjih površin, vključno s tipskim armiranobetonskim  črpališčem PSD duo, kot tudi za celostno rešitev odvodnjavanja kuhinje in upravljanja z maščobami rastlinskega izvora.

Galerija

Vgrajeni proizvodi: 

ACO Qmax
ACO Črpališče
Travne rešetke
Sanitarni požiralniki
Profesionalna kuhinja

Footer

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si

TOP