Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.
Ljubljana Brdo_Hotel Four Points by Sheraton, referenca ACO

Ljubljana-Brdo, Hotel Four Points by Sheraton

Hotel, ki je na stičišču mesta in neokrnjene narave na Brdu v Ljubljani, znan pa je predvsem po organizaciji poslovnih dogodkov, je letos končal s skoraj 20 milijonov vredno preobrazbo.

Njihov sinonim je Vse na enem mestu, za kar so poskrbeli z dograditvijo novega krila, s katerim so pridobili 122 novih, elegantnih hotelskih sob, notranji bazen s čudovitim razgledom, pokrito in odprto parkirišče, prenovili so restavracijo Robin in bistro A2.

Bogatejši so za več kot 500 m² kongresnih površin, ki zajemajo 3 nove dvorane v spodnjem pritličju ter dve sejni sobi v pritličju. Hotel ima zdaj 13 konferenčnih dvoran, ki sprejmejo 900 udeležencev.

Ponujajo tudi novo poročno lokacijo na novi hotelski zelenici, ki je skoraj v celoti prepredena z ACO travnimi rešetkami, v nadaljevanju pa predstavimo še ostale izdelke, ki so del do podrobnosti premišljenega hotelskega mozaika.

Galerija

Vgrajeni proizvodi: 

ACO. we care for water

Footer

TOP

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si