Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.
Luwigana – rezidenca odličnega bivanja

Luwigana – rezidenca odličnega bivanja

Na obrobju starega mestnega jedra slovenske prestolnice dobiva končno podobo stanovanjska rezidenca Luwigana s 64 stanovanji in z idiličnim pogledom na Ljubljanski grad.

Galerija

Stanovanja, zgrajena iz kvalitetnih materialov višjega cenovnega razreda, z naprednimi in inovativnimi rešitvami zagotavljajo kakovostno in udobno bivanje ter energijsko varčnost celotnega objekta. Posebnost Luwigane je velik notranji atrij, namenjen izključno stanovalcem.

Vgrajeni proizvodi: 

Prenos reference

ACO. we care for water

Footer

TOP

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si