Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.
ACO referenca Expano

Paviljon Expano

Izjemna arhitekturna stvaritev. Nekoč na svetovni razstavi Expo Milano 2015, danes pa ob Soboškem jezeru, le streljaj iz Murske Sobote. Regijski promocijski center “Vrata v Pomurje” svojim obiskovalcem ponuja domiseln in nepozaben vpogled v Pomurje, kjer se podajo na potovanje skozi prostor, čas, življenje in tradicijo te pokrajine. Sestavljen je iz štirih glavnih sklopov, ki se razlikujejo po namenu in vsebini – razstava, TIC, gostilnica in del, namenjen poslovni rabi.
https://www.expano.si/en/

Galerija

Vgrajeni proizvodi: 

ACO. we care for water

Footer

TOP

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si