Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Ptuj, Tržnica Ptuj

Prenovo mestne tržnice za cerkvijo svetega Jurija so na občini Ptuj že pred leti prepoznali kot enega pomembnih projektov za oživitev starega mestnega jedra.

Prenovo mestne tržnice za cerkvijo sv. Jurija so na občini Ptuj že pred leti prepoznali kot enega pomembnih projektov za oživitev starega mestnega jedra. Kot so ugotavljali, tedanja ni bila primerna ne za trženjsko dejavnost ne za prireditve, povrhu tudi ni bila prostor, kamor bi prebivalci in obiskovalci mesta z veseljem zahajali. Danes je povsem drugače. Nekoč zaparkirani prostor brez identitete vabi k nakupu živil, posedanju in opazovanju mestnega življenja.

Plečnikova nagrada 2021

Leto izvedbe: 2020

Arhitektura: Ark Arhitektura Krušec d.o.o.

Galerija

Vgrajeni proizvodi:

ACO Multiline Slottop
ACO Multiline Seal In
ACO Monoblock
ACO Toptek
ACO Stormbrixx
ACO Sistemi za zaščito dreves

Footer

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si

TOP