Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Corten. Leave a legacy.

Peleisburg Den Bosch, Hertogenbosch, Netherlands

Most za pešce Peleisburg Den Bosch združuje več funkcij. Je park, območje za pešce in kolesarska steza. Material Corten, pomaga doseči sinergijo med mostno konstrukcijo in talno površino. Samo eden od treh nizov pokrivnih rešetk se uporablja za odvodnjavanje, druga dva sta namenjena inštalacijskim kanalom.

ACO Corten

Heerlen Centrum, Netherlands

Svoboda idej načrtovanja v stanovanjskem naselju na Nizozemskem, kjer je izveden projekt linijskega odvodnjavanja ulice. Na pokrivne rešetke ovekovečeni odtisi stopal prebivalcev soseske, skupaj z njihovimi rojstnimi dnevi.

Footer

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si

TOP