Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Freestyle. Have it your way.

Home And Living Mall Ekkersrijt, Son en Breugel, Netherlands

Ustvarjalnost v krajinski arhitekturi. Pokrivne rešetke ACO Freestyle omogočajo povsem individualno oblikovanje površin. Inovativna tehnologija proizvodnje omogoča oblikovalcem, da si sami ustvarijo svojo zasnovo pokrivne rešetke. Pri gornjem projektu je arhitekt uporabil možnost individualnega oblikovanja pokrivne rešetke, ki sovpada s fasadnim elementom in s tem dosegel nezamenljivo sinergijo.

ACO Freestyle

  • Neomejene možnosti za unikatno zasnovo rešetke po vaši ideji.
  • Pestra raznolikost že obstoječih tipskih modelov.
  • Možnosti kombiniranja s kanaletami ACO Multiline in ACO Xtradrain
  • Drainlock brezvijačen sistem aretiranja pokrivnih rešetk
  • Za različne nazivne velikosti in razrede obremenitev
  • Več na: ACO Design & Light

Toosby Torv ECCO, Bredebro, Denmark

Arhitekt se je odločil, da pri načrtovanju uprave družbe za proizvodnjo čevljev na Danskem, dejavnost podjetja poudari skozi sistem za odvodnjavanje.

Footer

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si

TOP