Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Qmax. Break the limits.

Riva Waterfront, Split, Croatia

Obalni del Splita, Hrvaška, je primer uspešne kombinacije modernega dizajna, ki dopolnjuje obstoječ tradicionalen mestni slog. ACO Qmax sistem zagotavlja odvajanje padavinskih vod kot del celovite prenove infrastrukture na območju pristanišča v mestu. Nameščenih je več kot 400 m ACO Qmax kanalet, s posebno rego iz nerjavečega jekla, ki se prilega v rimskem slogu izdelanim in položenim tlakovani površini.

ACO Qmax

  • Sistem za odvajanje velikih površin, zaradi visoke hidravlične zmogljivosti
  • Sposobnost zadrževanja ali nadzora pretoka vode
  • Izbira med različnimi velikostmi kanalet in oblik vtočnih reg iz litega železa ali pocinkanega jekla
  • Več na: ACO Qmax

ACO. we care for water

Footer

TOP

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si