Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Slotline. Hide or highlight.

Stritarjeva ulica, Ljubljana

Uporaba ACO Slotline kanalet z rego diskretno dopolnjuje videz starih mestnih ulic in se popolnoma ujema z arhitekturo stavb, hkrati pa zagotavlja popolno rešitev odvodnjavanja.

ACO Slotline

  • Različne rege oblikovane glede na potrebe projekta in vizijo oblikovalca
  • Priložnost za rege iz različnih materialov, kot so nerjaveče in vroče cinkano jeklo, združljive s kanaletami iz polimernega betona in kompozitnih materialov s široko paleto nazivnih velikosti in razredov obremenitve.
  • Možno povsem individualno oblikovanje, vključno z izdelavo v radiju za posamezni projekt
  • Več na: ACO Slotline

Footer

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si

TOP