Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Toptek Covers. Go undercover.

St. Raphael, Strmac, Croatia

Pokrovi so kritična točka v urbanem okolju. Zelo pogosto ne prenesejo obremenitev ali se posedajo ter s tem ustvarjajo področja tveganja in dajejo slab estetski videz. Tudi v popolnoma prenovljenih mestnih območjih, pokrovi vse prevečkrat niso skladni s talno površino in kršijo arhitekturni izgled površine. ACO Toptek pokrovi za poljubne vrste tlakov rešujejo vse omenjene težave.

ACO Toptek

  • Zagotavlja skladnost in homogenost zaključne površine
  • Na voljo v različnih velikostih in za različne razrede obremenitev
  • Izbira različnih materialov - nerjaveče ali vroče cinkano jeklo, lito železo ali aluminij
  • Integrirano tesnilo za zagotavljanje vodotesnost
  • Več na: ACO Toptek

Footer

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si

TOP