Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Če uporabljate vozičke z majhnimi kolesci, uporabite pokrov z rego

Mrežasta rešetka je lahko izdelana za razred obremenitve, ki ga potrebuje vaš delovni obrat, toda če uporabljate vozičke z majhnimi kolesci, ki ustvarjajo velike točkovne obremenitve, ta vrsta rešetke morda ni primerna za uporabo.

Kolesca vozička ustvarjajo visoke točkovne obremenitve na rešetke, ki mogoče presegajo njihov razred obremenitve in lahko rešetko poškodujejo. Zato za tovrstno uporabo ACO priporoča namestitev pokrova z rego in ne mrežaste rešetke.

Za več informacij o ACO-vi ponudbi pokrivnih rešetk ali za podrobnejši opis rešetk, razredov obremenitve in načrtovanje odvodnjavanja se obrnite na podjetje ACO, ki vam bo z veseljem svetovalo pri načrtovanju projekta.

ACO. we care for water

Footer

TOP

O nas

Smo podjetje s tremi rdečimi stolpci v logotipu. Naše ime je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. Več ...

Prodajna mreža Več ...

ACO Worldwide

Podjetje ACO je prisotno v več 47 državah, s 37 proizvodnimi enotami v 18-ih državah, na štirih kontinentih. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 5000 sodelavcev, v letu 2021 smo ustvarili realizacijo v višini nekaj več kot 1.0 milijarde EUR.

Kontakt

ACO Gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška ulica 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
T: 03/ 817 18 80
F: 03/ 817 18 82
E: info@aco.si