ACO Slovenija

ACO Multiline Seal in

Inovativna rešitev za absolutno vodoneprepustnost spoja kanalete s pomočjo gumijastega tesnila, integriranega v telo kanalete

Več o tem...

Odvodnjavanje z rego

Elegantno in hkrati učinkovito odvodnjavanje različnih površin z ozko rego.

Več o tem...

Upravljanje s padavinsko vodo

Globalne podnebne spremembe povzročajo vse pogostejše ekstremne vremenske pojave kot so suše in močni nalivi. Če k temu prištejemo še hitro urbanizacijo, ki naj bi se do leta 2050 podvojila, bodo zmogljivosti obstoječih kanalizacijskih sistemov pod velikim pritiskom. Zato je potrebno pri načrtovanju industrijskih in komercialnih projektov omenjene vplive skrbno analizirati in povečati zmogljivosti za upravljanje s padavinsko vodo.

Več o tem...

Imate vprašanje? askACO

Obrnite se na našo prodajno in tehnično službo, za vsa vprašanja v zvezi z odvodnjavanjem v nizkogradnji, visokogradnji, obdelavo odpadnih vod in trajnostnem upravljanju s padavinsko vodo.

Več o tem

Ne glede na to, kaj sledi.

Vreme je postalo nepredvidljivo. ACO s svojimi inovativnimi Passavant Spin požiralniki iz litega železa predstavlja rešitev za prihodnost, za varno in moderno arhitekturo.

Več o tem

ACO Slot kanalete

Odvodnavanje bazenov, wellnessa, teras

Več o tem

ACO Solutions for Hotels and Resorts

Soustvarjamo prepoznavne hotele širom sveta.

Več o tem

Infrastrukturne rešitve

Soustvarjamo moderne avtoceste, predore in premostitvene objekte.

Več o tem

ACO. creating the future of drainage

Snujemo rešitve za okoljske izzive prihodnosti

Globalni izzivi, kot so podnebne spremembe in urbanizacija zahtevajo vedno bolj zapletene in kompleksne koncepte odvodnjavanja. Podjetje ACO razvija intelegentne sistemske rešitve, ki imajo obojestranski namen: ščititi ljudi pred vodo in varovati vodo pred ljudmi.

Na tržišče gledamo skozi oči svojih strank, zato lahko prepoznamo njihove potrebe in predlagamo rešitve, ki bodo zadovoljile njihove potrebe. Smo vodilno podjetje na trgu, ki ga odlikujeta mednarodno strokovno znanje in hkrati celovit lokalni pristop.

 

 

 

TOP