ACO Urban Design

Podpiramo prenovo urbanih središč

Infrastruktura in zelene površine v veliki meri določajo mestno vzdušje. Dandanes vedno več mest načrtno skrbi za ustvarjanje prijetnega vzdušja, ki ne samo določa kakovost življenja ampak nudi prebivalcem in obiskovalcem  tudi estetsko vizijo.

 

V sodobnem svetu obnova in izgradnja mestnih elementov podpira poslovni razvoj in določa demografsko strukturo. 

 

Izberite kakšnega od spodnjih projektov in se seznanite z našimi rešitvami ali si oglejte Lookbook ACO The Aestetics of the Line ter se seznanite s projekti, arhitekturnimi koncepti in njihovo izvedbo.

 

 

 

Estetic of the line.
ACO Multiline: Uživajte ob popolni svobodi načrtovanja linijskega odvodnjavanja s širokim naborom rešetk različnih oblik, barv in materialov – od litega železa, kompozitnih materialov, nerjavečega ali vroče cinkanega jekla.

Have it your way.
ACO Freestyle: Neomejene možnosti z individualno zasnovo pokrivnih rešetk po ideji arhitekta. Za snovanje nezamenljivih in edinstvenih rešitev odvodnjavanja in oblikovanja najrazličnejših ambientov.

Leave a legacy.
ACO Corten: Rešetke za odvodnjavanje iz Corten jekla. Kombinirajte topel in naraven občutek z modernim oblikovanjem. Corten jeklo je odporno na vremenske vplive s široko uporabnostjo v moderni krajinski arhitekturi.

 

Let it shine.
ACO Lightline: Naredite vtis s kombinacijo LED tehnologije in učinkovito odtočno rego. Linijska osvetlitev podčrta značaj sodobne arhitekture. Poleg svetlih barv bele in modre, tehnika RGB omogoča mešanja barv, odtenkov, spremembo barve ali dinamiko osvetlitve.

Hide or highlight.
ACO Brickslot: Izberite diskretno odtočno rego, ki vizualno ne prekinja zaključnega tlaka. Sistem je idealen tudi za razmejevanje dveh površin.  Reža je lahko izdelana iz pocinkanega ali nerjavečega jekla ter se skoraj neopazno podaja z vsemi standardnimi zaključnimi tlaki.

 

 

Brake the limits.
ACO Qmax: Odtočna rega z veliko hidravlično zmogljivostjo, namenjen odvodnjavanju in zadrževanju padavinskih vod iz malih in velikih površin. Sistem je primeren za vse razrede obremenitev in omogoča optimizacijo projekta.

 

Ensure safety.

ACO Monoblock: Zahvaljujoč se monolitni strukturi, je sistem ACO Monoblock garancija za optimalno stabilnost in trajnost. ACO Monoblock je odtočni kanal, ki prenese ekstremne obremenitve in še posebej primeren za prečno in vzdolžno odvodnjavanje vozišč.

 

 

Choose excellence.
ACO Kerbdrain: Inovativen sistem je prejel veliko nagrad, vključno z nagrado Kraljice za inovacije v Veliki Britaniji. ACO Kerbdrain je monoliten element, ki združuje robnik in odtočni kanal. Je namenjen predvsem odvodnjavanju ploščadi, parkirišč, krožišč in avtobusnih postaj.

 

 

Go undercover.
ACO Toptek pokrovi: Dovoljujejo vgradnjo zaključnega sloja v okvir pokrova. To omogoča svobodo pri načrtovanju površin z zaključnim tlakom iz naravnega kamna, tlakovcev, asfalta ali druge arhitekturne rešitve, brez vidne prekinitve zaključnega tlaka in z zagotovljeno ravno površino in trdnostjo pokrova.